Lunchmeny

Grillad kycklingfilé i en tomat- och cashewnötsås.

Grillad Kycklingfilé med tomat, vitlök, mald senap, cashewnötter i baltisås.

Lamm med stekt lök, purjolök, grön chili och färska koriander i tomat- och kockens specialsås.

Grillad vitlök- och chili marinerad kycklingfilé med stekta grönsaker.

Färsk hemgjord indisk ost tillagad med mango i cashewnötsås.

Säsongens grönsaker blandade med ingefära, vitlök, färska koriander och linser i en karaisås.

Chicken Tikka Butter Masala, Lamm Dopiaza och Paneer Mango.

Vid eventuella önskemål om vegetarisk kost, allergier eller annat vi behöver veta. Meddela oss gärna i god tid!

Kontakta oss

Huddinge: 08-428 98 19

Täby: 08-429 89 01

Saltsjöbaden: 073-959 58 94

info@theindianbrasserie.se

Följ oss

© 2024 - Webbdesign by PR agenturen Sverige AB